Фотовиставка «I SEE PHOTO AWARDS 2021»

У Галереї Київської Школи Фотографії до 31 жовтня 2021 року експонується виставка фотографій переможців міжнародного конкурсу «I SEE PHOTO AWARDS 2021». 

На виставці представлені роботи сучасних авторів, нестандартні пошуки яких задають вектор для розвитку фотографічної практики України. Виставка присвячена арт-фотографії, яка є відображенням художнього бачення навколишнього світу. Учасники виставки – молоді автори, чиї роботи вже відзначені арт-критиками, журі міжнародних конкурсів та експертами у сфері фотографії.

Віра Мінайлова – абсолютний переможець конкурсу ISPA'21. Художниця-самоучка, яка має великий художній талант та вміння створювати не просто арт-фотографії, а дійсно витвори художнього мистецтва!


Михайло Рай – друге місце на конкурсі ISPA'21. Майстер сюрреалістичних цифрових колажів! Роботи Михайло Рая відомі по всьому світу та були відзначені на багатьох міжнародних конкурсах, таких як ND AWARDS, PX3, MIPA та інших фотографічних заходах!


Катерина Куцевол – третє місце на конкурсі ISPA'21. Майстриня художнього автопортрету! Роботи Катерини Куцевол представлено у міжнародний фотогалереї Duncan Miller Gallery (Лос-Анжелес, США) та декількох галереях України!


Ольга Степаньян – четверте місце на конкурсі ISPA'21. Фотографиня, яка має свій неперевершений стиль, вже впізнаваний серед інших авторів, які працюють у жанрі чорно-білої фотографії! Фотохудожниця, творчість якої знають і люблять у багатьох країнах світу!


Галерея Київської Школи Фотографії,
м. Київ, вул. Велика Васильківська, 65, 3й поверх (ст.м. Олімпійська)

Графік роботи виставки:
Пн.- Пт.: з 10:00 до 20:00, Сб.- Нд.: 10:00 – 16:00.

Виставка конкурсу «I SEE PHOTO AWARDS 2021» триватиме до 31 жовтня 2021 року.


Вхід на виставку вільний, за умов дотримання правил карантину!