Відбір на KYIVPHOTOWEEK 2020

 
Фонд "Art Spatium Foundation" у співпраці з Tuzov Gallery, запрошує фотографів до участі у Mіжнародній виставковій ярмарці фотографії KYIVPHOTOWEEK 2020.

Основна тема – "World. Diffractus" - чи змінюється світ перед викликами 2020, як він змінюється? Чи зможе людство оминути небезпеки, які саме ж створює? Чи є в цьому світі те прекрасне, заради якого варто жити?

Відбір відкритий для всіх жанрів фотографії. Дедлайн 30 вересня 2020 року.

Визначення:

Учасник, Експонент - фотограф, який забронював та сплатив внесок за участь у Форумі.
Внесок – сплата за участь у Форумі.
Ярмарка, Форум – виставка фотографій KYIVPHOTOWEEK 2020
Реклама – використання Рекламних матеріалів у засобах масової інформації, включаючи друковані матеріали, поліграфію, будь-які зовнішні носії інформації, телеканали, інтернет.
Рекламні матеріали – будь-яка інформація про Учасника Форуму, що повідомлена Учасником Організаторам у добровільному порядку, включаючи фотографії Учасника для розміщення у каталозі Форуму, та фотографії зроблені третіми особами під час проведення Форуму.
Інформація для каталогу – особиста інформація про Учасника та його фотографії, повідомлена Учасником для розміщення у каталозі.
Зображення для каталогу – фотографії Учасника з роздільною здатністю 300 точок на дюйм, у форматі TIF, розміром 2500 точок по довшій стороні.
Фотографія – надрукована та оформлена фотографія. Мінімальний розмір оформленої фотографії 45х45 см.
Місце проведення –  Київ, вулиця Євгена Коновальця, 18Д, Інститут Проблем Сучасного мистецтва.

ПРАВИЛА ТА УМОВИ

1. Дані Правила та Умови застосовуються в рамках проведення Форуму, якщо інше не вказано. Підписуючи ці Умови, Учасник погоджується їх дотримуватись.
2. У Форумі може приймати участь будь-який фотограф або галерея з будь-якої країни світу з метою демонстрації своїх робіт або робіт, на демонстрацію яких вони мають право.
3. Надаючи свою біографію та інші особисті дані, Учасник гарантує, що вся надана інформація є достовірною та актуальною.
4. Учасник декларує, що має право на експозицію фотографій, представлених на Форумі.
5. Будь-які особиста інформація, що надається Учасником може бути використана Організаторами виключно згідно з діючим законодавством України про захист даних та не буде надана Організаторами третім особам без попередньої згоди Учасника.
6. Підписуючи ці умови, Учасник надає згоду на обробку персональних даних згідно Закону України «Про інформацію» та Закону України «Про захист персональних даних».
7. Організатори мають право на розголошення персональної інформації про Учасника, якщо цього вимагає Закон.
8. Учасникам забороняється виставляти на Форумі фотографії, що мають непристойний, порнографічний, расистський або дискримінаційний зміст та фотографії, що можуть порушувати місцеві або міжнародні закони.
9. Організатори Форуму залишають за собою право відсторонити Учасника від участі у Форумі, без повернення Внеску за участь, якщо на думку Організаторів Учасник порушить ці Умови.
10. Учасники надають фотографії для експозиції, повністю готові для монтажу (надруковані, оформлені, змонтовані у раму). Організатори залишають за собою можливість робити отвори у рамі для забезпечення монтажу.
11. Учасники друкують та оформлюють фотографії власними силами та за власний рахунок. Організатори готові надати Учасникам консультаційну допомогу з питань відбору, друку та оформлення фотографій для експозиції.
12. Фотографії Учасників для експозиції на Форумі повинні мати один з наступних варіантів оформлення: рама, паспарту/рама (з склом або без), монтаж на жорсткий композиційний матеріал з посиленням алюмінієвою рамою, пластифікація з монтажною рамою.
13. Фотографії надруковані та нанесені на пінокартон без оформлення в раму/паспарту до експозиції не приймаються.
14. Монтаж фотографій на стенді здійснюється в одну лінію з відстанню між фотографіями не менше третини короткої сторони.
15. Допускається монтаж в дві або три лінії за погодженням з Організаторами Форуму, якщо фотографії мають мінімальний розмір та відносяться до однієї тематичної серії.
16. Організатори погоджують та приймають кінцеве рішення по розташуванню експозиції кожного Учасника.
17. Монтаж експозиції Учасника  виконується робітниками Організатора.
18. Учасники мають право на самостійний монтаж своєї експозиції за погодженням з Організаторами. У цьому випадку монтаж повинен бути завершений до 18 години 5-го жовтня 2020 року.
19. Фотографії, надруковані та готові до монтажу та підписи до них у встановленому форматі, повинні бути надані на Місце проведення не пізніше 18-00 4 жовтня 2020 року. Невиконання цієї вимоги може призвести до відсторонення Експонента від участі у Форумі без повернення Внеску. Форма підпису буде надіслана кожному учаснику разом з аплікаційною формою. Місце проведення Ярмарки: Київ,  вулиця Євгена Коновальця, 18Д, Інститут Проблем Сучасного мистецтва.
20. Надаючи Зображення для каталогу Учасник погоджується, що вони можуть бути використані в Рекламних матеріалах Форуму, проекту KYIVPHOTOWEEK та інших проектах Організаторів.
21. Учасники погоджуються, що Організатори або уповноважені треті особи мають право фотографувати стенди Учасників під час проведення Форуму та використовувати отримані зображення у якості Рекламних матеріалів.
22. Організатори мають право на свій розсуд відхиляти, видаляти та забороняти до демонстрації фотографії та зображення, які, на думку Організаторів, порушують авторські права та іншу інтелектуальну власність або право на недоторканність приватного життя.
23. Інформація, що надається Учасником, включаючи фотографії, не порушують авторські права третіх осіб та іншу інтелектуальну власність або право на недоторканність приватного життя.
24. Організатори не несуть відповідальності перед Учасниками або третіми особами, якщо виявиться, що надана інформація порушує права третіх осіб та іншу інтелектуальну власність або право на недоторканність приватного життя.
25. Учасник повинен надати Організаторам Інформацію та Зображення для каталогу KYIVPHOTOWEEK 2020 не пізніше 1 жовтня 2020 року.
26. Порушення строків надання Інформації для каталогу тягне за собою неможливість включення Інформації про учасника до цього каталогу.
27. Учасник самостійно забезпечує демонтаж та вивіз своєї експозиції в останній день проведення Форуму після закінчення роботи та протягом наступного дня.
28. Організатори Форуму мають право редагувати зображення, надані Учасником або фотографії, на яких зображений Учасник, для використання у якості Рекламних матеріалів. Рішення Організаторів у цьому випадку є остаточним.
29. Останній строк подачі заявок на участь у Форумі 30 вересня 2020 року.
30. Учаснику, який відмовився від участі у Форумі після 30 вересня 2020 року з причин незалежних від Організаторів, внесок за участь у Форумі не повертається.

Подати заявку на участь http://kyivphotoweek.com.ua/implication_2020.html